Vitajte na Würth Slovensko Predaj len pre podnikateľov

Segmentovaný brúsny kotúč OSFII (jednokrokové dokončenie)

Segmentovaný brúsny kotúč OSF II
KOTUC LAMELOVY-(OSF II)-MEDIUM-125MM

Obj. č. 0585580329
EAN 4099618930881

Cena za zvolené balenie
Segmentovaný brúsny kotúč OSFII (jednokrokové dokončenie)

Obj. č. 0585580329

Cena za zvolené balenie
Počet
Balenie
x 10 ks

Veľkoobchod pre podnikateľov

Zaregistrujte sa s vaším IČO, aby ste videli ceny a mohli u nás nakupovať.

Profesionál v oblasti potrubí. Odstránenie zváraného spoja a dokončovacie brúsenie v jednom pracovnom kroku.

3 v 1


  • Najskôr obrúste zváraný spoj

  • Potom ho vyhlaďte

  • Nakoniec dokončite brúsenie


Rýchlejšie a jednoduchšie


  • Enormná úspora času (vďaka extrémnemu zníženiu počtu pracovných krokov) vďaka vysokovýkonnému keramickému brúsnemu zrnu CERALINE a kombinácii s netkaným nylonovým drsným vláknom RED PERFECT 3D

  • Konštantná a nízka hodnota Ra (vysoká kvalita povrchu) vďaka netkanému nylonovému drsnému vláknu RED PERFECT 3D

  • Brúsenie bez zmeny tvaru

  • Brúsenie zváraných spojov a dokončovanie v jednom kroku

  • Bez obsahu železa, chlóru a síry (≤ 0,1 %)
Upozornenie
  • Možno použiť s uhlovými brúskami s premenlivou rýchlosťou

  • Kvalita povrchu sa vyjadruje pomocou hodnoty drsnosti (Ra)
Informácie o výrobku

Hárky údajov(X)

Certifikáty/ Dokumenty

 | 

 | 

Oblasť použitia
  • Na priame použitie na uhlových brúskach s premenlivou rýchlosťou a brúskach na rohové zvarové spoje

  • Pre rohové spoje v aplikáciách s okrúhlymi rúrkami
Pokyny

Používajte iba uhlové brúsky s premenlivou rýchlosťou.

Priemer (Ø)

125 mm

Vŕtanie

22,23 mm

Veľkosť mriežky

Stredné

Verzia

Kupolový

Materiál nosného taniera

Sklená tkanina

Otáčky max.

12250 U/min

Odporúčané otáčky min./max.

2500-3500 ot/min

Odporúčané otáčky max.

3500 U/min

Materiál brusiva

Keramické zrno

Obj. č.
Materiál zákazníka č.

Nebezpečný materiál

Informácie o výrobku

Hárky údajov()

Hárky údajov ()

Údaje CAD  | 

Certifikáty/ Dokumenty

 | 

 | 

Technické informácie